mariasophia

Alla inlägg under april 2011

Av maria123 - 15 april 2011 01:17

Här kommer bilder som jag lovat ;) haha inte så måna men det behöver det inte vara

 




   


Det blev bara bilder på aporna förlåt haha, hade för mig att det blev på något mer men men sånt händer :) aporna var iaf jätte söta fick inte någon speciellt bra bild så man kunde se, och en i klassen som gick med oss petade på apan så han blev sur och bet han i handen x) haha förlåt men har sådan skadeglädje :D mohahaha! Förra inlägget var mitt hundrade inlägg, det känns bra haha:) var bara tvungen att säga det. 

Av maria123 - 14 april 2011 13:24

Så nu är jag i skolan igen efter att varit på universeum och jag tog bilder tro det eller ej haha. fast jag får inte in dom på denna datan, fattar denna inte speciellt mycket det är en mini pc som jag har fått från skolan, jag fattar min mac som jag har hemma istället :) älskar den! Nu när jag kom till skolan så trodde jag att jag skulle på en lektion men nehe tydligen skulle jag inte det så det känns som att jag åkte hit i onödan kunde åkt hem efter Universeum istället så jag skulle slippa dom problemen jag hade förut, blir verkligen less :( nu skall jag ta och åka hem och packa om min väska och åka till gymmet! wooho :D

Av maria123 - 14 april 2011 00:21

Nej jag vet jar har varit riktigt dålig med att lägga upp bilder nu, och jag skall ta och skärpa mig! Jag lovar   iaf att jag skall försöka haha.

Hittade denna sköna bilden på ett gammalt USB minne! hahahaha  

Av maria123 - 14 april 2011 00:02

Jaa, i natt hade jag fick jag extremt ont i magen (det var som mens värk) fast det inte var det, och det kom bara så där så jag ringde till 1177 och dom tyckte att jag skulle åka till Gynakuten, fast det kände jag inte för när klockan var 3 på natten så jag gick till mamma och så sa vi att jag skulle vänta tills idag och på morgonen var det okej, så jag gick upp och drog mig till skolan fast kom lite sent  

men jag var iaf DÄR, och det är de som räknas! Men under dagen fick jag mer ont så efter skolan åkte jag till Ungdomsmottagningen och dom sa också att jag skulle åka till akuten så det blev att ringa pappa så han kunde hämta mig så åkte vi dit. 
Det gick bra och det var inte lång kö tid alls som tur var! Det var att min spiral sitter för långt ner, så den trycker lite fel men den fungerar som den skall iaf som tur är! 


Efter de så åkte jag med till pappa och så la jag mig och kollade på Tv    för han vilade och L skulle gå ut med hunden och jag orkade inte gå med har varit helt dö trött idag haha men ändå är jag pigg nu! haha    

Sen kom pappa och sa att vi skulle iväg och handla mat, så när vi var där fick jag äntligen min fotto bok fast nu av L i Påsk present, Tack! 

jag lyckades även fjäska till mig en tidning, energi dricka och mini morötter, hihi. När vi kom hem så fick jag smaka på pucko med jägermister eller hur det stavas det vet jag inte haha :) det va super gott, och man skall värma puckon först! viktigt att göra, tror inte det blir så gott annars ;)


Nu skall jag ta och lägga mig och läsa lite i mina nya tidningar, cosmopolitan och vecko revyn med lite grönt te och lugn musik.

Yiruma – River Flows In You

Av maria123 - 13 april 2011 11:24

Jaa, nu är jag iaf i skolan ingen :) det blev inte så mycket sömn i natt heller, fick skit omt i magen typ mensvärk men det va inte de det känndes jätte konstigt så jag ringde 1177 vid halv 3 och dom ville att jag skulle åka in till akuten men jag orkade inte de och jag ville inte väcka mamma och säga att vi skulle åka, det mesta hade försvunnit idag med börjar få riktigt ont nu igen :( hoppas bara det inte är något!

Yes nu har jag lektion, så hörs sen ;)

Av maria123 - 13 april 2011 00:01

Klarar inte av att ha dig som vän på Fb längre, det blir för mycket just nu... hoppas att det kommer att bli bra snart känner mig helt knäckt av vissa saker :( Jag kommer alltid att tycka om dig som person och det vet du.. Fan ni skall inte få veta allt så nu berättar jag om idag istället :) Jag var i skolan då och mådde inte alls bra efter som att jag fick för lite sömn, efter skolan åkte jag direkt in till stan och köpte en sallad va sjukt hungrig efter som att jag missade lunchen igen det börjar snart att bli en vana haha! men men så när jag kom till jobbet fanns det inte speciellt mycket kvar att göra så vi blev klara till 7 typ.
När jag kom hem så tänkte jag, jaha och va fan händer nu! då ringde jag michelle så vi fick rycket att åka in och gymma halv 9 som tur att gymmet stänger 11 på vardagarna :) så efter att vi hade tränat så missade både jag och hon våra bussar så jag fick vänta i en halvtimma och michelle fick bara vänta 15 min fusk lixom! haha :D
Så när jag satt och väntade så tog jag och satte min inne på centralen vilken va en sämre idé efter som att tankarna började flyga iväg på saker som jag inte skulle tänka på nu! jaja, nu är jag iaf hemma och skall lägga mig och sova :) skall som sagt till skolan imon, har lovat mig själv att gå till skolan HELA denna veckan! Jag skall fan klara det då också :D  


Bara för att jag är så jävla grym!  


har ett problem till helgen som jag inte kan bestämma mig för, det är ifall jag skall på bio på fredag eller om jag skall gå ut!? hmmm...

Av maria123 - 12 april 2011 13:22

Jag hade verkligen inte klarat mig utan lilasyster dom här senaste dagarna och några andra band, har varit så arg, upprörd och besviken på samma gång så  jag vet inte vad jag skulle göra ibland!

Denna bilden är från när lillasyster spelade på Sticky i december förra året, och michelle har lovat mig nu att hon skall gå med på nästa speling :)!


jag skulle inte klarat mig utan aggresiv musik under dom senaste dagarna, och troligtvis inte under dom kommande dagaran heller

Av maria123 - 12 april 2011 11:00

Yes nu bär det av till skolan...

   

Presentation


Jag är en tjej 20 snart 21 år och när ni läser min blogg får ni veta om min vardag och jag tar även upp lite om kläder, smink, träning och kost! Alltså en blandad blogg ;) Hoppas ni gillar den och besöker den igen och igen..:)

Arkiv

Dagens outfit's

Kategorier

Instagram

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards